Import Extras de cont bancar

S oluţie de automatizare a preluării tranzacţiilor în lei în Încasări/Plăţi din hMARFA. După preluare, programul asociază încasarea sau plata unui partener pe baza codului IBAN din tranzacţie, încearcă s-o asocieze şi la factura corespunzătoare. Programul recunoaşte momentan formatele de extras pentru 10 bănci, este adaptabil.

De ce este important importul extrasului de cont

Extrasele de cont, care reprezinta un rezumat al operatiunilor bancare intr-o anumita perioada, te ajuta sa ai o imagine clara asupra platilor si incasarilor in firma ta. Practic, stiind cat ai platit si cat ai incasat, poti sa iti faci previziuni financiare. Astfel, este mai mult decat esential importul de date de pe extrase bancare in programul in care este tinuta contabilitatea firmei. In multe cazuri, acest import de date este facut manual de catre angajatii responsabili, ceea ce le ocupa mult timp sau tot timpul, cand ar putea sa-l foloseasca pentru sarcini mult mai importante.

Automatizarea importului de extras bancar, asistentul de care ai nevoie

Pentru a castiga timp important, care poate fi folosit in avantajul companiei, am automatizat importarea de date de pe extrasele de la banca. Practic, am creat un asistent virtual care importa extrasele de cont in mai putin de un minut, din cateva click-uri.

Tutorial pentru Import Extras de cont bancar hMARFA